Kinderopvang

Uitgebreide incassodienstverlening voor de kinderopvang

Met dank aan de aantrekkende arbeidsmarkt gaan er meer kinderen naar de kinderopvang en is er een einde gekomen aan de dalende trend van de afgelopen drie jaren. Veel kinderopvangorganisaties waar we over de vloer komen zijn gaan samenwerken met educatieve instellingen en gemeentes. Andere klanten hebben ingezet op flexibiliteit.

Veel van onze vaste klanten informeren naar de financiële situatie van hun klanten, maar zijn terughoudend in het weigeren van ouders die mogelijk een betalingsrisico vormen. Logisch, daar moet je ook voorzichtig mee zijn. En het hoeft ook niet als je een effectief en duidelijk debiteurenbeleid hanteert. Klanten die niet aan de betalingsverplichting voldoen, moeten de mogelijkheid krijgen om te betalen. Wij helpen u daarbij en zorgen voor betere grip op het incassoproces en tevreden klanten.

Uw partner voor resultaatgerichte incasso

De Best & Partners kan dit gehele traject uit handen nemen, van effectief debiteurenbeheer tot het volledige incassotraject. Dit doen we op een manier waarbij we altijd naar ieders persoonlijke situatie kijken. Door met een specifieke doelgroep profilering de juiste benadering te hanteren kunnen we succesvol incasseren en behalen we snel resultaat. Dit doen we met een positieve en klantvriendelijke benadering.

Onze lokale marktkennis en de doelgroep specifieke benadering zorgen voor snelle resultaten.

Doelgroep profilering succesvolle aanpak voor debiteurenbeheer

Onze incassodiensten zijn erop gericht om de betalingsachterstanden binnen de kinderopvang zo snel en goed mogelijk te incasseren. Daarom werken we met eigen debiteurenprofielen. Deze zijn samengesteld aan de hand van de database van unieke debiteuren, aangevuld met externe smart data en variabelen zoals leeftijd, betaalhistorie, postcode etc. Naast het historische betaalgedrag wordt ook het maatschappelijke profiel inzichtelijk, zoals interesses, de woonsituatie (huur-, koopwoning) en sociale aspecten. Hiermee kunnen we een specifieke behandel- en benadermethode toepassen.

Terug naar vorige pagina

Deel deze pagina op: