Revolutionair in Credit Management

De Best en Partners Nieuws

Op donderdag 5 november a.s. wordt alweer de 11e editie van de Credit Expo gehouden. Het grootste event op het gebied van Credit Management. Op deze dag tonen ruim 45 dienstverleners de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Credit Management met als doel inkomende cashflow te optimaliseren en kredietrisico’s te minimaliseren.

creditexpo foto

Op deze dag lanceert De Best & Partners Gerechtsdeurwaarders en Incasso het revolutionaire concept in Credit Management CMnext.

Wat is CMnext?

CMnext is een cloudoplossing die alle interne en externe facetten van het creditmanagementproces aan elkaar koppelt op één transparant en makkelijk te besturen platform. Van klantacceptatie, facturatie en gesegmenteerd Debiteurenbeheer, tot en met het uitvoeren van incassoprocedures al dan niet onder eigen- of uitbesteed beheer. CMnext biedt hiermee een unieke propositie voor financiële afdelingen, en breekt met de bestaande business modellen en kostenstructuren met als doel het realiseren van een beter betaalgedrag, minder incassoprocedures en meer klantentevredenheid.

De productpresentatie vindt plaats om 13.00 uur in zaal 23 in het NBC Congrescentrum (NBC) te Nieuwegein. Werkt u op de financiële afdeling of bent u ondernemer en bent u dagelijks bezig met het op tijd betaald krijgen van uw facturen? Dan mag u deze presentatie niet missen!

Natuurlijk bent u op die dag ook van harte welkom voor een hapje en drankje op onze stand.

Vraag nu uw gratis uitnodigingskaart aan voor de CreditExpo 2015 door een e-mail te sturen naar e.de.vries@debestenpartners.nl.